Letní Vysoké Tatry 13. - 18. 8. 2009 - 23.08.09

tatry Báječné, úžasné, dokonalé… Právě těmito a žádnými jinými slovy se dá vyjádřit pocit z letního horolezeckého kurzu Rockstar ve Vysokých Tatrách na Chatě pri Zelenom plese.

Přestože byl ve slavném triu (Vojta, Vevera, Eda) známý smolař na počasí Eda, slunce svítilo o 106 a Dušanovo rčení, že v Tatrách je buď zima nebo zkurxxxá zima, opravdu nebylo na místě. Kromě jediné bouřky, která nás zastihla v poslední dýlce na Kozím štítu, a při které nám šlehaly blesky nad hlavama, do nosu, očí a uší létaly kroupy a voda tekla po kalhotách přímo do bot, bylo opravdu krásně a „riadně sa kúrilo“ :-)

Kurz absolvovali všichni bez výjimky i přes počáteční testování Dušanovy trpělivosti - první den byl opravdu den D - no koho by vyvedlo z míry pár zapomenutých cajků, že?

Večerní přednášky byly velice zajímavé a zábavné, také díky Ondrovi a Peťovi, dvěma bývalým kurzistům, se kterými jsme se na chatě sešli.

Přes perný začátek jsme nakonec z Brnčálky odjížděli o několik kilo vědomostí těžší, o mnoho zkušeností bohatší, já o pěněženku lehčí :-) a zážitků jsme měli plný batoh!

Vevera

náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie

šedá škála pro kalibraci monitoru
(Pro správné zobrazení fotografií je zásadní dobré nastavení Vašeho monitoru. Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte jednotlivé odstíny šedé, případně monitor přenastavte.)