Letní kurz Tatry 18-20.9.2008 - 24.09.08

Brncalka Bohužel je to tak. Tento termín se pro letní kurz opravdu nevydařil.

Bohužel je to tak. Tento termín se pro letní kurz opravdu nevydařil. Pokud by tedy Duško nechtěl založit kurz s názvem ZHK letni Tatry extreme ;-) . Už při příjezdu do Tatranské Matliare byli vidět jemně zasněžené vrcholy. S nadějí, že se to možná umoudří jsme s Duškem a Markem vystupovali směr Brnčálka. Druhý den jsme se probudili do bílého dne. Neztráceli jsme hlavu a v naději, že se počasí umoudří započal Duško kurz teorii a výletem na známý Balvan.

Hory jsou hory a věřte počasí se neumoudřilo. Druhého dne, už z postele, Duško oznámil předčasné ukončení kurzu :-( , jelikož sněhu přibylo až na 30cm. I když sníh pomalu ustupoval bylo jasné, že se na skály v termínu kurzu nedostaneme.

Rozhodli jsme, že se alespoň půjdeme podívat na červené pleso, kde už na nás čekalo 50 čísel sněhu. Tady člověk pozná, že na horách se může stát cokoli a musí počítat se vším. I to, že letní kurz může být s 50 cm sněhu.

Eda

náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie náhled fotografie

šedá škála pro kalibraci monitoru
(Pro správné zobrazení fotografií je zásadní dobré nastavení Vašeho monitoru. Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte jednotlivé odstíny šedé, případně monitor přenastavte.)